ZKV De Meervogels VOGELPOST, Jaargang 9, nummer 5

 - - -
 

ZKV De Meervogels VOGELPOST

Jaargang 9, nummer 5.

1.    Covid 19 – Corona etc etc + Routekaart KNKV
2.    Start Ballenactie Z.K.V. De Meervogels
3.    Grote Club Actie (resultaat)
4.    Vogelpost
5.    Wie ben jij ?1. Covid 19 – Corona etc etc + Routekaart KNKV

Na 2 weken van verzwaarde maatregelen zijn de maatregelen iets versoepeld. Dit betekent dat we weer terug gaan naar de maatregelen zoals die golden vanaf 14 oktober. Die maatregelen zijn natuurlijk al een keer gecommuniceerd, maar we dachten dat het wel prettig zou zijn om deze regels nogmaals op een rijtje te zetten.

De regels vanuit de rijksoverheid vind je hier, de volledige noodverordening staat hier. Ook het NOC*NSF heeft een protocol mocht je daar interesse in hebben.Volgens de routekaart is het zo dat we eigenlijk nog tot 16 januari 2021 hebben. Mocht de competitie dan nog worden hervat wordt er nog een volledige zaalcompetitie gespeeld. Als we op 16 januari nog niet wordt gestart wordt het al teruggebracht naar een halve competitie.2. Start Ballenactie Z.K.V. De Meervogels (25 ballen is het streven)Deze week starten we bij Z.K.V De Meervogels met de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe korfballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die Z.K.V De Meervogels een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij Z.K.V. De Meervogels.

Doneer een bal Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/zkvdemeervogels

Een bal kost €45,- Een mooie besparing voor onze club. Je kunt ook een halve bal of een kwart bal doneren, of meerdere ballen tegelijk.

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

De actie loopt tot en met 28 december3. Grote Club Actie (resultaat)

We houden het nog even spannend maar dit weekend gaat er nog een tour gehouden worden langs de huizen, anders dan de Goed Heiligman met zijn Pieten in welke kleur dan ook, om de laatste boekjes op te halen. Op de site en de socials zal het resultaat worden gedeeld en de winnaars bekend worden gemaakt.Uiteraard moeten we daarna een goede, ludieke maar vooral ook een shout-out gaan doen naar een ieder de dit jaar weer Z.K.V. De Meervogels een flinke steun in de rug heeft gegeven door het kopen van de (super) loten..4. Vogelpost

Via onze webmaster hebben we nagevraagd wat het bereik is van de Vogelpost. Met andere woorden, hoeveel unieke e-mail adressen ontvangen de VP. We waren dan ook blij verrast om te vernemen dat ruim 400!!! huishoudens de digitale nieuwsbrief ontvangen.

Als je nog een goed idee hebt om in de VP te plaatsen, een nieuwsitem om te delen of gewoon aan te geven dat je het leuk vind om te lezen laat dan je reactie achter via nieuwsbrief@zkvdemeervogels.nl.

De volgende VP zullen we dan een paar reacties - als die er komen ☺ - plaatsen. Het is namelijk altijd leuk als de veelkoppige redactie te horen krijgt hoe de VP wordt ontvangen... en dan niet het antwoord "via de e-mail" ...grappenmakkers.

5. Wie ben jij ?

In de 3e editie van dit onderwerp is het woord aan Sylvia SiebersVoor wie jou nog niet kent , wie ben je en wat wil je over jezelf kwijt?

Hallo allemaal, Ik ben Sylvia Siebers ik ben de moeder van Jami (B2) en Joey Siebers (C2). Ik ben getrouwd met Michael Siebers (oud korfballer VEO) en wij wonen in Zoetermeer. Ik werk als pedagogisch medewerker bij de Drie Ballonnen op een BSO.

Hoelang ben je al lid van Meervogels c.q. hoe lang loop je al bij Meervogels rondt en wat is je binding met de club?


Zelf heb ik nooit gekorfbald alleen maar langs de lijn aangemoedigd van Michael tot aan MV Selectie toe. Joey zit sinds de kangoeroes op korfbal. Hij kwam met zijn school naar kangoeroedag en kreeg een flyer mee om pannenkoeken te eten en is gelijk gebleven. Jami zit sinds de D2 op korfbal, hiervoor heeft hij 5 jaar getennist maar door de prijzen die zijn broertje won en het aan hem vragen in welk team hij zat wilde hij uiteindelijk ook op korfbal

Welke functie heb je bij de Meervogels?

Ik doe hand en span diensten bij de Meervogels. Ik zit in de Ballencommissie, ik sta achter de bar als dit nodig is, ik help mee als er een evenement is, ik ben teamouder, ik help daar waar nodig is. En als allerbelangrijkste een Fanatiek Supporter van de Meervogels!!!


Wat betekent MV voor jou als vereniging?

Wat de Meervogels betekent voor mij is dat het een enorm familie gevoel geeft. Het voelt fijn om bij de Meervogels te zijn/ horen of het nu uit of thuis is. We volgen de selectie overal naar toe zelfs naar Groningen (die boetes namen we op de koop toe) en Friesland!!


Stel je wordt voor 1 week voorzitter, wat zou je doen?

Ik zou meer aandacht willen geven aan de emoties van kinderen hoe/ wat wordt verteld aan een kind (jong/ oud maakt niet uit) als het niet goed wordt uitgelegd kan een kind daar heel lang mee rondlopen.

Ik zou het leuk vinden dat er meer van die leuke clinics komen. Die van buiten was natuurlijk super leuk maar straks als we weer de zaal in mogen zou dat ook leuk zijn.


Wat vind je van deze barre Coronatijden?

Ik kan een hele hoop woorden noemen wat ik natuurlijk niet doe. Maar heeeeel erg vervelend is het wel. Je ziet niemand meer. Je brengt de kids weg en dat is het. Het is allemaal enorm afkicken. Hopen op betere tijden.


Nog iets dat je kwijt wil aan de leden van Meervogels?

Je hoeft niet op korfbal te zitten of zelf gezeten te hebben om je een Vogel te voelen. Voor de toekomst hoop ik dat alle Vogels op hun nest blijven wat het voortbestaan van ZKV de Meervogels garandeert.
 

Handige links:

Website ZKV De Meervogels
Wedstrijden

Organisatie
Route

 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.

Powered by AcyMailing