ZKV De Meervogels VOGELPOST, Jaargang 9, nummer 8

 - - -
 

ZKV De Meervogels VOGELPOST

Jaargang 9, nummer 8.

1.    De JAV online
2.    Ballenactie
3.    Uitbreiding socials
4.    Wie ben jij ?
5.    Sponsors1. De JAV onlineOp 13 ja​nuari jl. is de Algemene Ledenvergadering gehouden die deze keer iets anders dan anders was in verband met, ach open deur. Het was even wennen via MS Teams maar het verliep over het algemeen best ok ook hier geldt oefening baart kunst. Alhoewel hopelijk de volgende JAV gewoon weer in de kantine hoor.

Er werden wat procedurele punten behorende bij een ALV naderhand toegelicht per e-mail die tijdens de JAV onderbelicht waren zodat ook dit voor de volgende keer goed is dichtgetimmerd.

Tijdens de vergadering is gesproken over onder andere:

  • loyaliteit van de leden,
  • gevolgen contributie huidig & next season (waar ook positieve kanten aan zitten),
  • uitbreiding Bestuur en verlenging termijnen van Bestuursleden / Kasleden,
  • besteding donatie speeltuin,
  • herinrichting Sportpark en de mogelijkheden voor ZKV de Meervogels,
  • financiële positie / begroting van de club

Mocht je meer willen weten, stuur dan een e-mail naar bestuur@zkvdemeervogels.nl..
2. Ballenactie

De ballenactie is een geweldig succes geworden en met een beetje handig rekenwerk zijn er niet 25 maar 26 ballen opgehaald.Deze zijn inmiddels geleverd door Muta inclusief een leuke kleine attentie voor de donateurs in de vorm van een sleutelhanger.

Er is een aantal donateurs die met naam en al bekend is maar er zijn ook de nodige anoniemen. Deze kunnen anoniem blijven uiteraard maar als je interesse hebt in de attentie stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@zkvdemeervogels.nl en dan sturen wij t.z.t. je de attentie toe.


3. Uitbreiding socials

Wellicht al gezien maar het Social Media Team is versterkt. Daphne Weidmann, Michelle Lots en Kelly Plugge zijn erbij gekomen en zo wordt het (nog) visueler en aantrekkelijker om de berichten van Meervogels te volgen. Good luck ladies !!!.Samen met de gevestigde namen Niels Ketting en Paul Wallenburg is dit een ijzersterk team.

 

4. Wie ben jij ?

n de 5e editie van dit onderwerp is het woord aan Bob KorteVoor wie jou nog niet kent , wie ben en wat wil je over jezelf kwijt?

Hoi allemaal, ik ben Bob Korte en ik ben de vader van Kim die in de B1 speelt. Ik ben getrouwd met Charmain Korte en wij wonen in Rokkeveen. Ik werk bij het CBS waar ik samen met collega's allemaal statistieken via de website beschikbaar stel. Wat betreft korfbal, mijn laatste club waar ik heb gekorfbald is Refleks uit Rijswijk geweest. Ik heb nooit het Meervogels T-shirt gedragen.

Hoelang ben je al lid van Meervogels c.q. hoe lang loop je al bij Meervogels rond en wat is je binding met de club?

Mijn binding was in eerste instantie mijn dochter, maar al snel werd ik ook trainer en coach van verschillende Meervogels teams. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Daardoor is de binding inmiddels ook veel meer dan enkel een korfballende dochter.

Welke functie heb je bij de Meervogels?

De afgelopen jaren ben ik trainer geweest van verschillende teams bij Meervogels. Dit van F tot C en het 3e. Momenteel doe ik even niets voor de Meervogels, maar wanneer ik weer kan en het van de overheid mag wil ik graag weer wat betekenen voor de Meervogels. Trainen en coachen vind ik daarbij het leukste om te doen.

Wat betekent MV voor jou als vereniging?

Toen ik begon bij Meervogels merkte ik dat ik weinig binding had. Ik schipperde tussen Meervogels en Refleks. Ik gaf daar bijvoorbeeld nog training en organiseerde het kamp. Inmiddels zit er meer Meervogels in mijn hart. Ik vind het heerlijk om de wedstrijden van Meervogels te bekijken en ik betrap mezelf erop dat ik echt voor Meervogels ben en de tegenstanders allemaal pannenkoeken zijn. Och, en breek me de bek niet open over die partijdige scheidsrechters die alles verkeerd zien als ze tegen de Meervogels fluiten!!!

Stel je wordt voor 1 week voorzitter, wat zou je doen?

Ik vind dat een voorzitter verbindend moet zijn in een vereniging. Zorgen dat iedereen zijn plekje krijgt waar hij of zij kan doen wat ze leuk vinden. Dat gaat nooit lukken in een weekje. Dus...Ik denk dat ik kennis zou willen maken met zoveel mogelijk vrijwilligers die op zijn/haar eigen manier zo enorm belangrijk is voor de club en ze daarvoor hartelijk willen bedanken. Dat is iets wat ikzelf altijd erg leuk vond, het presentje vanuit de vereniging voor de vrijwilligers. Dat geeft je toch het gevoel dat je gewaardeerd wordt.

Wat vind je van deze barre Coronatijden?

Om te beginnen, bizar en soms onwerkelijk. Het heen en weer springen van Coronaregels vraagt wat van je als mens. Daarbij lijken heel veel zaken "gewoon" door te gaan, maar het is toch anders. Er zijn ook twee dingen die ik echt mis. Het eerste is korfbal. Wat ben ik blij dat ik nog wel de streams van de league kan bekijken. Het tweede is lekker uit eten gaan met vrienden en familie.

Nog iets dat je kwijt wil aan de leden van Meervogels?

Denk eens na wat je voor de Meervogels kunt betekenen. Ga een gesprek aan met mensen die bezig zijn om de club draaiende te houden. Een vereniging is zo goed als de vrijwilligers zijn. Een paar uurtjes in de maand kan al een heel groot verschil maken. Daarnaast hoop ik iedereen weer snel gezond en wel op het veld te kunnen begroeten. Maar voor nu...

* zwaai zwaai *

Voor de zekerheid…Bob zie je linksboven (ietwat glimmend voorhoofd)
5. Sponsors


Zodat wij het niet vergeten...

Sponsortalk part 1 (Onlykorfbal.​nl) is al te lezen op de website en op de socials, zoals o.a. Facebook. Part 2 volgt snel.

 

 

 
Handige links:

Website ZKV De Meervogels
Wedstrijden

Organisatie
Route

 - - -
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit.

Powered by AcyMailing